slapp kväll

Nu ikväll ska jag inte göra allt för mycket..igentligen borde jag skriva rent referatet:Pmen det kanske jag gör om jag orkar ,ja det är ju juste det och livsmedlett,men annars kan jag ju bara slappa och kolla på någon film.vad tycker ni??
Kram kram


Min älsklings apa!


ett hus vi hade bara några meter i från havet


huset i flic en flak


Port-louis huvudstaden i mauritius


Jag och min kära drink på en bar i flic en flak


Hotellet,solen lyser fint med!


Jag brevid denna stora växten utanför hotellet i mauritius


Poolen på hotell tamarin i mauritius


Resturangen i på hotellet i mauritius


konsert

idag har jag vart på stan med vännerna och shoppat och så har jag tagit kort till mitt pass:)nu ikväll blir det mys vid tv:en och kolla på andra avenyn och slappa..sedan ska jag sova och imrogon slutar jag 12 sedan ska jag göra i ordning mej och förfesta sedan blir det konsert!!:Ddet blir kul..kram kram hoppas ni alla andra har det bra


Nathalie

Det har gått 2 veckor nu..sen jag pratade men nathalie..ett tag som känns en evighet för mej;(Min barndomsvän.jag har kommit till henne för hennes skull flera  gånger..men hon har svikit mej dom gångerna jag tagit min tid för jag skulle komma till henne en dag,men då trode hon att jag skulle komma på morgonen till efter middagen..men det var hela lördagen och då tyckte jag att hon kunde ta sin tid och väntat på mej,för att jag skulle dyka upp senare sen,men det gjorde hon inte..utan hennnes kompis mamma hade bakat en skink paj för hennes skull sa hon så hon kunde tyvärr inte svika sin andra kompis för hennes mamma skulle hämta henne.skyst,..jag var jätte glad att se henne,men alltid något som hindrar henne..vet inte vad,hon sa hmm...hur ska vi gör nu då..för att dte skulle låta bra,men inärstinne hade hon svaret,för att jag frågade om hon kunde svika sin andra kompis istället..då sa hon nej..för det där med skinkpajen och det...så då gick jag hem..och sa inte dirket hejdå..för att det var lite jobbigt för det var inte direkt första gången.pratar om hur hennes kompis mår och blablavbla men jag då?aja orka bry sej..sånt är livet..en gång för mycket,så är det bara..jag är inte heller perfekt dte vet jag men den här känslan..den vill jag inte ha..så jag vill inte ha några ursäkter..Det är slut på ursäkter nu,för det är försent..samma sak varje gång...men inte denna..:( vilket tomrum..


sorgen

Gud va jag saknar mauritius:(´
jag saknar mina släktingar och alla mäniskor jag träffade där:/<3
Jag lyssnar på låten kevin!när jag hör den tänker jag på dej,jag gråter med!vi lyssnade alltid på den för att vi älskade den!jag grät till den innan jag skulle åka i från mauritius...jag förstår inte hur jag ska klara mej,utan all känsla jag hade med er där borta,jag förstår verkligen inte..

breath again Linzy Bacbotte/låten

it's been so many years since i fell in love with you,i'm dying to let you know..you're the I i'm living for...i try to let you go..but i can't...your the one i'm living for.....

Jag kommer snart att träffa dom igen för dom kanske kommer till sverige:(men endå..det blir ju inte direkt än..

Det kanske låter konstigt,men jag har gråtit i 3 år för att jag saknat dom så,för att det var så längesadan jag träffade dom och sedan få sakna dom igen..det är inte kul...Men det funkar...

Räddslan kommer tillbaka i kroppen bara när jag är ledsen och tänker på mycket och det gör jag..så det är jobbigt,men det kommer jag över,jag menar jag mår bra nu igen ,så sätt jag har gjort framsteg..och det känns skönt!Men sedan kan jag inte tänka på så mycket!

*jag behöver sluta stressa
*ínte äta skräp mat
*inte ha så höga krav på mej själv
*sluta bry mej om vad andra ska tycka och tänka
*förändras,en gång är engång för mycket:(

jag kan inte alltid ge andra chantser för ursäkter...svårt att förklara,men när du ser det  här,ja du:(då förstår du nog..

Hemma igen

Nu är jag hemma igen!jag saknar mauritius..jag grät som jag vet inte vad,saken är det att jag längtat dit en sådan lång tid och sedan måste jag saknat dom igen,men jag åker snart dit igen.Jag träffade en kille där nere som jag saknar med och mina kusiner,mormor,morbror och moster.

Panikångesten är nog borta!Det är bara det att man har räddslan där innom sej som är jobbig,man får vell kämpa i mot bara och vara tuff..Man måste gå vidare och glömma alla alla tankar som gör en rädd och intala sej själv att nu är det så att jag kollat upp allt och det var som det skulle. känslan kan vara jobbig och djup.Men det här är psykiskt och inte fysiskt!så kom  i håg det alla som går igenom samma sak,Det är två olika saker på psykiskt och fyskiskt!

Man kan tro att det är fysiskt ibland,men om inte har något fel och så,så är det  bara psykiskt.Det finns där i huvudet och rör till!Det är inget att bry sej om,men hur kan man säga så? , det är inte lätt att intala säg själv det.
Jag vet att det finns många som går igenom detta och har sin svåra period och det är smärtsamt för man bryter i hop och gråter ut all sin räddsla och samt känner att ingen förstår en.Jag kände så,men dom bryr sej,man man måste tala om för varndra vad det är man går igenom för stunden för om man inte hjälper varandra är det inte lätt att komma ifrån räddslan.

Mina vänner förstår nu vad det är jag går igenom och dom hjälper mej,så om jag mår dåligt säger jag det till dom och vi går i väg och pratar ut..och de är så det ska va,men ibland har man ingen vid sin sida och då tappar man greppet och får sammanbrott och det innebär att man tappar kontrollen för stunden och alla tankarna sammlas kring en just vi det tillfället,och det skapar tårar och man orkar inget mer,så känner man sej,man vet inte riktigt vad man ska göra,för att man ta sej till rätta.

Ni kan inte förstå hur jobbigt det känndes att gå igenom den svåra tiden jag gjorde.Jag skämmdes nästan och tyckte att det var prinsamt att få det i klassrumet och bland folk..och speciellt när det inte fanns något att oroa sej för,men det ska man inte..för jag skämms inte längre!Det är absolut inget att skämmas för,folk kan tycka att det är löjligt när man berättar om det,men det är tvärtom!Det är modigt att kunna berätta om det man går igenom och inte dölja det.Dölja förvärrar bara oss mäniskor man ska vara uppriktig så är det bara.Så ni som hållar allt innom er,tänk på att det kan bli för mycket av det!så prata ut istället.

Ps.bilderna kommer snart från resan kram kram

RSS 2.0